dissabte, 3 de desembre del 2011

Mother

Mother: Caring for 7 Billion, documental de Christophe Fauchere, ha estat objecte d’una resenya a Science, un fet gens habitual en una de les revistes científiques més importants del món.
Mother tracta del creixement de la població mundial, un tema tabú durant els darrers 40 anys. Des dels anys 60, la població mundial s’ha gairebé doblat, afegint més de 3 mil millions de persones. Al mateix temps, parlar de la población ha esdevingut políticament incorrecte a causa de les qüestions altament “sensibles” que suscita -religioses, economiques, de planificació familiar i de desigualtat de gènere.
El documental no defuig d’argumentar que l’augment desenfrenat de la población no és sostenible. Tanmateix, tampoc sucumbeix a un punt de vista fatalista. Fauchere s’esforça a inspirar el canvi mitjançant entrevistes i històries de transformacions individuals. Gràcies a aquests casos, i a altres entrevistes amb treballadors pels drets humans en països en desenvolupament, ens porta fins a la conclusió que l’empoderament de les dones a tot el món pot ser la primera passa per limitar el creixement de la població i vèncer la pobresa.

Mother: Caring For 7 Billion from Tiroir A Films on Vimeo.

No sabem que en pensaran els del Bilderberg Club d'això de limitar de debò l'augment de població, ja que pot significar menys diners al calaix. Haurem d'anar a veure'ls a la Trono per anticipar-nos a les seves malifetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada